Laureaat ZORGwerkgever 2015

Directeur Valgaeren (links achteraan) met zijn personeel.
WZC Familiehof is verkozen tot 'beste zorgwerkgever' in de categorie 'Woonzorgcentra tot 100 bedden'.

"Derde keer, goede keer", lacht directeur Koen Valgaeren. "Hoewel we vorige jaren heel tevreden waren met onze nominaties, is het fijn dat we deze keer laureaat zijn." De prijs is toegekend na een medewerkersenquête. Daarvoor konden alle erkende Vlaamse rusthuizen zich inschrijven.

 

 

 

Op basis van de enquête is een oplijsting gemaakt volgens zes verschillende categorieën. Familiehof, waar zeventig medewerkers actief zijn, kwam er in de categorie 'Woonzorgcentra tot 100 bedden' als beste uit.

"We streven ernaar de kwaliteit van onze dienstverlening steeds te verbeteren, zowel voor onze "We streven ernaar de kwaliteit van onze dienstverlening steeds te verbeteren, zowel voor onze bewoners als voor onze medewerkers", zegt Valgaeren. "We doen dat bijvoorbeeld met een flexibele werkplanning en met de oprichting van werkgroepen. Wanneer je veranderingen doorvoert, is het altijd bang afwachten of die de verhoopte resultaat zullen hebben. Dat we nu deze prijs ontvangen, is geruststellend.

De prijs betekent dat we op de goede weg zijn. Het is een teken van vertrouwen van onze zeventig medewerkers. Het is bovendien een aansporing om het nog beter te doen." (BCOR)Foto: hln.be

 

Provinciale Steenweg 323 - 2627 SCHELLE - Tel.: 03 887 00 19 - Fax: 03 877 42 68 - E-mail: info@familiehof.be