Accomodatie


‘De Wullebeeck’ zijn 16 erkende assistentiewoningen met alle faciliteiten: bovengrondse autostaanplaatsen, privatieve fietsenstalling boven- en ondergronds, taverne op het gelijkvloers voor lunch en tea-time, groot terras, vuilnisbergen …

De uitgebreide zorg- en dienstverlening is in handen van het woonzorgcentrum Familiehof uit Schelle. Zij zorgen ervoor dat u kan genieten van uw zelfstandigheid. Zo wordt er 24/24 hulp gegarandeerd alsook deelname aan georganiseerde activiteiten.

De woonunits variëren tussen de 64m² en 80m², één- en tweeslaapkamerappartementen. De architectuur is modern rekening houdend met veel lichtinval en ruime terrassen.

De woningen zijn verdeeld over 3 gebouwen, hebben een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en een ondergrondse parking. Ze zullen allen de nodige privacy bieden en worden geïntegreerd in de natuurlijke omgeving met de tuin rond de nieuwe gebouwen.

Familiehof zal u daar zelfstandig wonen aanbieden en zal ingaan op iedere zorgvraag die u heeft.

We voorzien de appartementen van een oproepsysteem zodat u bij nood gerust kunt zijn dat we voor u klaar staan, dag en nacht. We willen zowel de bewoners als hun familieleden en naasten een veilig gevoel geven.

 

 

 

Provinciale Steenweg 323 - 2627 SCHELLE - Tel.: 03 887 00 19 - Fax: 03 877 42 68 - E-mail: info@familiehof.be